Föreningsportalen Aktiva Skara

Som aktiv ungdomsledare, styrelse representant och många års erfarenhet med föreningslivet i Skara så har jag saknat ett gemensamt ställe där man kan marknadsföra sig och sin förening.
Men nu behöver vi inte vänta längre, med Aktiva Skara får man en samlad bild av kommunens föreningar och en bra och snabb överblick över vilka föreningar som är aktiva och vart man tränar och till vem man ska vända sig när man vill ha mer information om det man har funnit intressant.
Helt enkelt en naturlig plats där både barn och vuxna kan hämta information eller läsa om spännande nyheter och upplevelser inom föreningslivet.
Skara kommuns föreningsliv är en viktig resurs på så många olika sätt, vi på kultur och fritidsförvaltningen hoppas att vi gemensamt med er föreningar ska få Aktiva Skara till en av de allra bäst förenings sajter som finns och att vi ska rekrytera många nya medlemmar till era verksamheter.

Har du frågor, idéer, synpunkter om innehållet eller bara vill delge något intressant så är ni välkomna att kontakta mig Camilla Andersson som är sajt ansvarig för Aktiva Skara, eller Eva Torstensson som är webbansvarig.

Under varje förening så finns en länk till föreningarnas egna hemsidor, och innehållet i den länken ansvarar inte Aktiva Skara för, utan det är föreningarna själva som har det ansvaret.

Sajtansvarig:
Camilla Andersson Intraprenadchef Vilans fritidsområde.
0511-321 83, camilla.andersson@skara.se

Webbansvarig:
Eva Torstensson
0511-322 01, eva.torstensson@skara.se