Välkommen till Skara Bio Kontrast

Skara Bio Kontrast är en ideell förening med ett 100-tal medlemmar med syftet att bredda utbudet av kvalitetsfilm i Skara.

Sedan 2001 har föreningen genomfört en filmfestival i mitten av november tillsammans med Svenska Bio/Biografen Grand i Skara.

Typ av aktivitet: Film/Foto
Åldrar: 15-120 år
Inriktning: Både tjejer och killar
Handikappträning: Nej
Vill du bli medlem i Skara Bio Kontrast?
Välkommen med som medlem! Då stöttar du föreningens arbete och får rabatt på biljettpriset. När du betalat medlemsavgiften på 100 kronor kostar biljetten bara 40 kronor, mot fullt pris 60 kronor.

Föreningspresentation

Skara Bio Kontrast är en delförening inom Folkets Hus-rörelsens Bio Kontrast-organisation och får hjälp med bokningar av filmer och utbildning av Folkets Hus Riksorganisation. Föreningen drivs av en styrelse med nio personer.

Sedan 2001 har föreningen genomfört en filmfestival i mitten av november tillsammans med Svenska Bio/Biografen Grand i Skara.

Vill du engagera dig? Vi behöver dig!
Du kan engagera dig på flera olika sätt. Vill du vara med i styrelsen och bl.a. bestämma vilka filmer som ska visas? Det kan också gälla uppgifter som att hålla ordning på vår kassa, skriva minnesanteckningar och göra medlemsutskick.

Vill du inte sitta i styrelsen kan du hjälpa till med att t ex sätta upp affischer, sälja biljetter vid visningarna, presentera film, hjälpa till med hemsidan eller vara volontär vid filmfestivalen.